/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Masterclass Innovatiemanagement klassikaal


Masterclass Innovatiemanagement klassikaal
Behaal concurrentievoordeel door innovatie

Innovatie is essentieel om de concurrentie voor te blijven. Daarbij draait het niet alleen om nieuwe technologieën. Echt concurrentievoordeel wordt behaald door de manier van aanpak van een organisatie en haar managers.

Met deze klassikale masterclass bekwaam je jezelf in het innovatieproces en leer je dit proces op een efficiënte en effectieve manier doorvertalen naar de bedrijfsvoering. Je kunt straks adviseren over issues op het gebied van innovatiemanagement en concreet bijdragen aan het vormgeven van het innovatieproces binnen de organisatie. De opdrachten die je maakt, zijn gericht op de eigen praktijksituatie. Zo leer je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in de praktijk.

Deze masterclass maakt onderdeel uit van de NVAO-geaccrediteerde opleiding Master of Business Administration (MBA) van University. Heb je deze masterclass met succes afgerond, dan krijg je vrijstelling voor de gelijknamige module van de MBA-opleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven