/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Samenwerking in de bouw


HBO-deelprogramma Samenwerking in de bouw Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Bouwkunde

Bij ieder bouwproject zijn vele partijen betrokken. Om tot het gewenste resultaat te komen, zijn er naast de traditionele aanpak verschillende nieuwe innovatieve vormen van samenwerking geïntroduceerd. Deze opleiding biedt een grondig inzicht in de diverse nieuwe vormen van samenwerking tussen de partijen. Onmisbare kennis voor iedereen die (als opdrachtgever of opdrachtnemer) betrokken is bij een bouwproces.

De opleiding geeft o.a. inzicht in recente ontwikkelingen in de bouw, de voor- en nadelen van de verschillende vormen van samenwerking, beweegredenen om voor een bepaalde vorm te kiezen, (financiële) risico’s en trends in samenwerking.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bouwkunde van Hogeschool. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Samenwerking in de bouw bestemd
De opleiding Samenwerking in de bouw is een aanrader voor iedereen die in zijn werk betrokken is bij de inrichting en aansturing van de samenwerkingsvorm bij bouwprocessen. Bijvoorbeeld voor opdrachtgevers, medewerkers van architecten- of ingenieursbureaus, bouwadviseurs, aannemers, bouwprojectmanagers, projectontwikkelaars en beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening en bouw- en woningtoezicht.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven