/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Marketing Intelligence


HBO-deelprogramma Marketing Intelligence Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële economie

Een bedrijf dat succesvol zaken wil doen, moet over gedegen kennis van zijn klanten en de markt beschikken. Dé manier om deze kennis te verkrijgen, is het doen van marktonderzoek. Met het deelprogramma Marketing Intelligence doe je alle kennis en vaardigheden op die hierbij nodig zijn. De opleiding is op HBO-niveau en zeer praktijkgericht.

Bij het verzamelen van informatie over de markt draait het om vragen als “Wie zijn onze klanten?”, “Hoe kunnen we potentiële klanten bereiken?”, “Hoe halen we meer uit onze huidige klanten?” en ”Hoe houden we onze klanten vast?”.

Het deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding HBO Commerciële Economie (CE). Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Marketing Intelligence bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die in zijn werk gedegen marktonderzoek wil kunnen doen. Bijvoorbeeld voor productmanagers, marktonderzoekers, of marketingmanagers. Met dit deelprogramma doe je in korte tijd op HBO-niveau alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Als aanvulling op je vakkennis of als voorbereiding op een volgende carrièrestap. De opleiding is ook zeer interessant voor zelfstandig ondernemers die hun markt en doelgroep beter in kaart willen brengen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven