/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Relatiebeheer


HBO-deelprogramma Relatiebeheer Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie

Duurzame relaties zijn van grote waarde voor ieder bedrijf. Daarbij gaat het zowel om relaties met klanten als om relaties met leveranciers. Relatiebeheer speelt dan ook een grote rol in veel commerciële functies.

Het HBO-deelprogramma Relatiebeheer biedt alle kennis die nodig is om winstgevende relaties op bouwen en te onderhouden. Zo is er uitgebreid aandacht voor Customer Relationship Management (CRM), inkoop en leveranciers. Omdat je in je functie vaak ook te maken krijgt met advisering, besteedt de opleiding ook daar aandacht aan.

Het deelprogramma Relatiebeheer is onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Relatiebeheer bestemd
Deze opleiding is bestemd voor professionals die in hun werk te maken hebben met het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten of leveranciers. Bijvoorbeeld voor (junior) accountmanagers, commercieel medewerkers, salesmedewerkers of (assistent) inkopers. Met het deelprogramma Relatiebeheer geven zij meer inhoud aan de huidige functie, kunnen zij zich specialiseren of doorgroeien naar een functie met het accent op CRM. De opleiding is daarnaast interessant voor vrijwel iedere professional in een commerciële omgeving.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven