/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Controlling


HBO-deelprogramma Controlling Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie

Beheersing van de financiële processen en risico's speelt een grote rol in vrijwel ieder bedrijf. De rol van de controller wordt dan ook steeds belangrijker in een organisatie. Werk je al wel op HBO-niveau maar mis je nog kennis op het gebied van controlling? Dan is dit HBO-deelprogramma de juiste opleiding om je kennis in korte tijd te verdiepen, uit te breiden of op te frissen.

De opleiding bestaat uit twee SPD-modules. Iedere met succes afgesloten module geeft recht op een SPD-certificaat: veelgevraagde certificaten met een hoge waarde op je cv. Deze unieke opleiding is alleen bij Hogeschool te volgen.

Het HBO-deelprogramma Controlling is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Controlling bestemd
Deze opleiding is bestemd voor professionals op HBO-niveau die voor hun (toekomstige) functie kennis nodig hebben van de beheersing van financiële processen en risico's. Heb je voor 2009 een SPD-dipoma gehaald? Ook dan vormt dit deelprogramma een waardevolle aanvulling op je kennis. Voor 2009 was er binnen het SPD-programma namelijk weinig aandacht voor controlling.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven