/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-leergang Financieel specialist jaarrekening


HBO-leergang Financieel specialist jaarrekening Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie

Heb je in je functie te maken met het aanleveren van gegevens voor, het opstellen van of het controleren van jaarrekeningen, maar mis je nog kennis op administratief en financieel gebied? Kies dan voor de HBO-leergang Financieel specialist jaarrekening. In korte tijd volg je een aantal SPD-modules waarmee je alle benodigde kennis en vaardigheden op doet.

De opleiding bestaat uit vier modules. Iedere met succes afgesloten module geeft recht op een MBA- of SPD-certificaat: veelgevraagde certificaten met een hoge waarde op je cv. Deze unieke opleiding is alleen bij Hogeschool te volgen.

De HBO-leergang Financieel specialist is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is de HBO-leergang Financieel specialist jaarrekening bestemd
Deze opleiding is bestemd voor professionals op HBO-niveau die voor hun (toekomstige) functie kennis nodig hebben over het opstellen van, controleren of aanleveren van gegevens voor jaarrekeningen. Bijvoorbeeld voor wie al een bedrijfskundige of bedrijfseconomische opleiding heeft gevolgd, maar op dit gebied nog kennis mist. Na het afronden van deze opleiding heb je maar liefst drie SPD-certificaten en een MBA-certificaat op zak en kun je terecht bij vrijwel ieder bedrijf.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven