/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Rechten - specialisatie Publiekrecht


Associate degree Rechten – specialisatie Publiekrecht Nieuw!
In twee jaar een erkend HBO-getuigschrift

Werk je op MBO-niveau in een juridische omgeving, bijvoorbeeld als medewerker vergunningen bij een gemeente? Wil je hogerop of vraagt de functie meer juridische kennis en vaardigheden? Dan is de Associate degree (Ad) Rechten specialisatie Publiekrecht een prima keuze.

Met deze opleiding doe je in twee jaar een brede juridische kennis op. Na afronding kun je terecht in vrijwel iedere organisatie waar behoefte is aan juridische expertise. Functies op Ad-niveau kennen een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

De Associate degree Rechten is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Rechten. Je behaalt 120 studiepunten en kunt na afronding met vrijstelling doorstromen naar de bacheloropleiding.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 80101. Als je nu inschrijft, kun je starten per 1 september.

Fiscaal voordeel
Het volgen van een erkende opleiding naast een baan wordt sterk gestimuleerd door de overheid. Als deze erkende opleiding van Hogeschool wordt gecombineerd met een baan, ontvangt de werkgever daarom op grond van de WVA een belastingvoordeel tot € 5.422,-. Dit extra voordeel komt bovenop de normale belastingaftrek. Het belastingvoordeel is vaak hoger dan het totale collegegeld van de opleiding. Een werkgever zal dan ook graag bereid zijn de opleidingskosten voor zijn rekening te nemen.

Heb je interesse in deze opleiding? Bekijk hier online de gratis informatie en lees alle informatie over deze opleiding

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven