/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Sales


Associate degree Sales Nieuw!
In twee jaar een erkend HBO-getuigschrift

Aan commercieel medewerkers worden steeds hogere eisen gesteld. Werkgevers vragen dan ook steeds vaker een HBO- of MBO+-opleiding. Met de Associate degree (Ad) Sales breng je je kennis en vaardigheden in korte tijd op HBO-niveau.

De opleiding richt zich op onderwerpen als verkoop, CRM, begroten en calculeren, koopgedrag, projectmanagement en communicatie. Na het afronden kun je bijvoorbeeld aan de slag als sales representative, accountmedewerker of CRM-medewerker.

De Associate degree Sales is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Commerciële Economie (CE). Je behaalt 120 studiepunten (EC’s) en kunt na afronding met vrijstelling doorstromen naar de bacheloropleiding.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 80100. Als je nu inschrijft, kun je starten per 1 september.

Fiscaal voordeel
Het volgen van een erkende opleiding naast een baan wordt sterk gestimuleerd door de overheid. Als deze erkende opleiding van Hogeschool wordt gecombineerd met een baan, ontvangt de werkgever daarom op grond van de WVA een belastingvoordeel tot € 5.422,-. Dit extra voordeel komt bovenop de normale belastingaftrek. Het belastingvoordeel is hoger dan het totale collegegeld van de opleiding. Een werkgever zal dan ook graag bereid zijn de opleidingskosten voor zijn rekening te nemen.

Heb je interesse in deze opleiding? Bekijk hier online de gratis informatie en lees alle informatie over deze opleiding

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven