/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 – kinderopvang (MBO PW 4)


MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 – kinderopvang
De opleiding MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 – kinderopvang is een uitstekende keus voor iedereen die een coördinerende functie in de kinderopvang ambieert. De beroepsgerichte opleiding bereidt je optimaal voor op een dynamische en verantwoordelijke functie bij een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal. Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij een kinderopvang bied je dagelijks opvang aan kinderen. Je zorgt voor een veilige en gezellige omgeving en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling en taalbeheersing van kinderen. Je draagt bij aan de opvoeding en verzorging en leert binnen de kinderopvang professioneel te begeleiden en organiseren. Je bent aanspreekpunt voor ouders, collega’s en externe betrokkenen bij de begeleiding van kinderen met een specifieke zorgvraag. Denk hierbij aan kinderen met een handicap. Vaak ben je eindverantwoordelijk en stuur je collega’s aan.

Deze opleiding bereidt perfect voor op een coördinerende functie in de kinderopvang. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. En kun je als gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan de slag bij een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal.

Voor deze opleiding is een wettelijk verplichte aanvraag voor diploma-erkenning bij DUO en de Inspectie van het Onderwijs ingediend. Na een positief advies voor diploma-erkenning van de Inspectie van het Onderwijs wordt de opleiding geregistreerd in het CREBO en zal de opleiding starten volgens de allernieuwste kwalificatiedossiers 2012-2013. Wij verwachten dat deze opleiding start per 1 september. Wanneer de opleiding onverhoopt geen diploma-erkenning krijgt, kan de aanmelding uiteraard kosteloos worden geannuleerd.

Voor wie bestemd
De opleiding MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 – kinderopvang is bestemd voor iedereen die graag met kinderen wil werken en een coördinerende functie ambieert. Je bent betrouwbaar en weet hoe je warmte en geborgenheid kunt geven. Daarnaast vind je het leuk om kinderen te prikkelen en een bijdrage te leveren aan de opvoeding. Je bent organisatorisch ingesteld en bent graag het aanspreekpunt binnen een organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je klaar voor een dynamische en verantwoordelijke functie in de kinderopvang.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. Je kunt aan de slag als coördinerend medewerker bij een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch