/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bouwkunde – Specialisatie Procesmanagement


HBO Bouwkunde – Specialisatie Procesmanagement
Bachelor of Built Environment (B BE)

Een bouwproces van begin tot eind aansturen: een bouwkundig ingenieur met als specialisatie Procesmanagement is hier als geen ander toe in staat. De opleiding HBO Bouwkunde – Specialisatie Procesmanagement bereidt voor op managementfuncties of het zelfstandig ondernemerschap in de Bouw- en de Vastgoedwereld. Tijdens deze NVAO-geaccrediteerde opleiding worden alle ins en outs van het gehele bouwproces behandeld. Dankzij de mix van bouwkundige vakken en diverse managementvakken wordt een gedegen bouwkundige basis gelegd.
Deze opleiding is geaccrediteerd door de NVAO onder de titel HBO Bouwkunde. In het CROHO is deze opleiding geregistreerd als deeltijdopleiding onder nummer 34263. Met het behalen van het internationaal erkende getuigschrift HBO Bouwkunde mag je de titel bouwkundig ingenieur (Ing.) of Bachelor of Built Environment (B BE) voeren. Bovendien behaal je het officiële en erkende NEMAS diploma Middle Management.
Naast de specialisatie Procesmanagement, kun je ook kiezen voor de specialisatie Constructie en Techniek.

Het beroep
Met de HBO-bacheloropleiding Bouwkunde wordt een brede bouwkundige basis gelegd. Door de specialisatie in bouwconstructie en -techniek kom je veelal terecht in de managementgeoriënteerde beroepen beroepen.

Als bouwkundig ingenieur weet je de wensen en eisen van een opdrachtgever perfect te vertalen naar een concreet bouwwerk en houd je rekening met wettelijke en maatschappelijk eisen en budgettaire randvoorwaarden.

Een bachelordiploma Bouwkunde – Procesmanagement biedt ruime perspectieven. Je kunt onder andere als projectleider, bedrijfsleider of vastgoedontwikkelaar aan de slag bij bouwbedrijven, architectenbureaus of bij de overheid.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven