/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Financieel toezicht


HBO-deelprogramma Financieel toezicht Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding HBO Financial Services Management

Werk je op een financiële afdeling en/of houd je je bezig met het geven van financieel advies? Met het HBO-deelprogramma Financieel toezicht doe je de juiste kennis op. Je haalt met deze opleiding maar liefst vijf WFT-diploma's. Deze zijn verplicht voor financieel adviseurs. Deze opleiding is dan ook de ideale keuze voor iedereen die WFT-modules moet behalen, maar ook voor professionals op een financiële afdeling die nu werken op MBO-niveau en met deze opleiding willen doorgroeien naar een hogere functie.

De opleiding sluit aan bij de deskundigheidseisen die de Wet op het financieel toezicht stelt aan medewerkers in deze branche. In zeer korte tijd heb je alle kennis in huis die voor financieel adviseurs nodig is. Als financieel specialist kun in diverse functies in de financieel-zakelijke dienstverlening terecht.

Het HBO-deelprogramma Financieel toezicht is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Financial Services Management (FSM). Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Financieel toezicht bestemd
Deze opleiding is bestemd voor financieel adviseurs die cliënten adviseren over alle aspecten van hun financiën. Bijvoorbeeld voor wie zijn vakkennis wil verdiepen of opfrissen of voor wie een aantal WFT-modules moet behalen om te voldoen aan de opleidingseisen. Ook professionals op MBO-niveau die willen doorgroeien naar een functie als financieel adviseur bereiden zich met deze opleiding perfect voor op een functie met meer verantwoordelijkheid. Daarnaast is deze opleiding zeer interessant voor HBO-opgeleide managers die (gaan) werken op een financiële afdeling, maar nog niet voldoende kennis hebben van de diverse aspecten van financieel advies. Tot slot is deze opleiding een aanrader voor iedereen die een financiele bacheloropleiding wil gaan volgen, maar nog twijfelt of dit haalbaar is. Dit deelprogramma geeft bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Financial Services Management (FSM) van Hogeschool bovendien recht op vrijstelling voor diverse modules.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven