/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Projectmanagement


HBO-deelprogramma Projectmanagement Nieuw!
Onderdeel van diverse HBO-bacheloropleidingen

Projectmatig werken wordt steeds meer (h)erkend als een effectieve en efficiënte manier om planmatig en doelmatig naar resultaten toe te werken. Binnen de gestelde tijd en binnen het gestelde budget.

Met dit deelprogramma leer je o.a. over het leiden en begeleiden van een projectteam. Een aanrader voor (aankomend) projectleiders, maar ook voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met projecten. Naast het Hogeschooldiploma behaal je het veelgevraagde IPMA-D-certificaat.

Het HBO-deelprogramma Projectmanagement is onderdeel van diverse NVAO-geaccrediteerde bacheloropleidingen van Hogeschool. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Projectmanagement bestemd
Het HBO-deelprogramma Projectmanagement is een must voor iedere professional die in zijn functie te maken krijgt met het leiden en/of begeleiden van projecten. Dit deelprogramma biedt de handvatten die nodig zijn om projecten op een planmatige, doelmatige en eenduidige manier te benaderen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven