/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie


HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Wie zich in korte tijd wil specialiseren in een specifiek werkveld binnen de toegepaste psychologie, kiest voor een HBO-leergang van Hogeschool. Met de leergang Arbeids- en organisatiepsychologie doe je alle specifieke kennis op die in dit vakgebied nodig is.

Deze opleiding is de ideale keuze voor psychologisch medewerkers die zich willen specialiseren in dit werkveld, maar ook voor p&o-medewerkers die hun kennis op dit gebied willen verdiepen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. loopbaanpsychologie, werving selectie & assessment en verzuim en re-integratie.

De HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is de HBO-leergang Arbeids- en organisatiepsychologie bestemd
Deze opleiding is bestemd voor professionals die zich in korte tijd willen specialiseren in toegepaste psychologie binnen het werkveld Arbeid en organisatie. De leergang is ook zeer geschikt om vakkennis op te frissen. De opleiding is o.a. een aanrader voor psychologen, psychologisch medewerkers, pedagogen, medewerkers werving en selectie, assessment-assistenten, medewerkers personeelszaken en coaches.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven