/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Veiligheid voor Intercedenten en leidinggevenden VCA VIL


Examen:
Aansluitend aan het laatste dagdeel van deze VCU VIL cursus wordt het examen afgenomen of (bij kleinere groepen) wordt examen gedaan op een externe locatie. De VIL/VCU-examens worden afgenomen onder toezicht van de Stichting Examenkamer en zijn erkend door de ECABO.

Certificaat:
Na afloop van deze VCU VIL cursus ontvangen de geslaagde deelnemers het VCU VIL persoonscertificaat en deze is tien jaar geldig.

Herhaling:
De geldigheidsduur van het diploma Basisveiligheid VCA-VIL bedraagt tien jaar. De herhalingscursus geeft de mogelijkheid om de algemene veiligheidskennis van alle Intercedenten en leidinggevenden op hetzelfde niveau te brengen en deel uit te laten maken van hun vakkennis.

Gezien het feit dat er in de afgelopen jaren enorm veel veranderd is ten aanzien van de examens is het raadzaam de gehele opleiding te volgen.

Methode en middelen:
De cursus en het cursusboek zijn geheel volgens de eindtermen (CCvD-VCA van het SSVV) samengesteld.

De leerstof wordt zo gebracht dat de cursist deze in eigen tijd zelfstandig kan opnemen door het lesmateriaal voorafgaand aan de training te bestuderen. Van deze zelfwerkzaamheid wordt door de docent ook uitgegaan zodat de cursusdag of avonden besteed kunnen worden aan toelichting, uitdieping en examentraining.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk