/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Product- en innovatiemanagement


HBO-deelprogramma Product- en innovatiemanagement nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële economie

Productinnovatie is niet ‘slechts’ het bedenken van geheel nieuwe producten of diensten. Het is een continu en ingewikkeld proces van veranderen, verbeteren en zich daarmee onderscheiden van de overige aanbieders. Met het HBO-deelprogramma Product- en innovatiemanagement krijg je in korte tijd inzicht in productinnovatie, het innovatieproces en daaraan gerelateerde onderdelen. Denk hierbij aan verpakking, introductie, communicatie en merk, samenwerken en bedrijfseconomische afwegingen.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Product- en innovatiemanagement bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in product- en innovatiemanagement. Zo is het deelprogramma zeer geschikt voor zzp’ers, mensen met een webshop, marketingmedewerkers en productmanagers. Ook als je van plan bent om in de toekomst de HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie te volgen, is dit een uitstekende opleiding.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven