/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-deelprogramma Basis grafisch ontwerpen klassikaal


HBO-deelprogramma Basis grafisch ontwerpen klassikaal Nieu
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Wie in zijn functie te maken krijgt met ontwerpen (als maker of beoordelaar), moet in ieder geval zorgen voor een stevige basiskennis op dit gebied. Die kennis doe je op met deze opleiding. In de opleiding is zowel aandacht voor het ontwerpproces als voor de benodigde software.

Het HBO-deelprogramma is een goede keuze voor professionals in de grafische industrie, die in korte tijd hun kennis willen aanvullen. De opleiding biedt ook een goede basis voor wie nog niet in de grafische sector werkt, maar zich wel wil oriënteren in dit vakgebied.

Dit deelprogramma is onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling bij doorstroming naar die bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Voor wie is de opleiding Basis grafisch ontwerpen bestemd
Dit HBO-deelprogramma is bestemd voor professionals die zich in korte tijd op HBO-niveau willen verdiepen in grafisch ontwerpen. Bijvoorbeeld voor wie werkt bij een mediabedrijf, uitgeverij, ICT-bedrijf of communicatiebureau.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven