/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-deelprogramma Webdesign klassikaal


HBO-deelprogramma Webdesign klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Ontwerpen voor internet vereist specifieke kennis en vaardigheden. Met dit deelprogramma breng je je vakkennis in korte tijd op HBO-niveau. Je doet technische vaardigheden op en leert in je ontwerpen de gebruiker voorop te stellen.

Deze opleiding is een prima keuze voor wie een baan ambieert als webdesigner bij bijvoorbeeld een mediabedrijf, uitgeverij of communicatiebureau. Ook voor ontwerpers die nog weinig ervaring in webdesign hebben vinden in deze opleiding een waardevolle aanvulling op hun vakkennis.

Dit deelprogramma is onderdeel van de HBO-bacheloropleiding HBO Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Voor wie is de opleiding Webdesign bestemd
Dit HBO-deelprogramma is bestemd voor professionals die zich in korte tijd op HBO-niveau willen verdiepen in grafisch ontwerpen. Bijvoorbeeld voor wie werkt bij een mediabedrijf, uitgeverij, ICT-bedrijf of communicatiebureau.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven