/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Financial Services Management - specialisatie financieel advies


Associate degree Financial Services Management – specialisatie Financieel advies Nieuw!
In twee jaar een erkend HBO-getuigschrift

Het aanbod en de concurrentie in de financiële dienstverlening worden steeds groter, de wet- en regelgeving en deskundigheidseisen worden steeds strenger en sinds de worden producten en diensten uit de financiële sector met steeds meer argwaan bekeken. De Associate degree Financial Services Management – specialisatie Financieel advies geeft je een stevige inhoudelijke basis op financieel gebied. Na afloop van de opleiding ben je uitstekend in staat om advies te geven over financieringsproducten, zoals beleggingen, hypotheken en persoonlijke leningen. De carrièreperspectieven zijn dan ook zonder meer goed te noemen.

De Associate degree (Ad) Financial Services Management – specialisatie Financieel advies biedt brede economische, bedrijfskundige en fiscaal-juridische kennis gecombineerd met specifieke, op de praktijk gerichte kennis én een breed scala aan beroepsvaardigheden. Kortom, een brede basis voor functies in de financieel dienstverlenende sector.

De Associate degree is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Financial Services Management. Je behaalt 120 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor gelijknamige modules met overeenkomende studiepunten.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 80093.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven