/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Verpleegkundige MBO - Verkort MBO


Je korte MBO-opleiding bestaat uit basisdelen, profieldelen en de keuzedelen. Deze onderdelen zijn opgedeeld in zeven overzichtelijke blokken van elk tien weken. Het basisdeel en het profieldeel bevatten alle kennis en vaardigheden voor de beroepsgroep in het algemeen en het beroep van verpleegkundige in het bijzonder. Met de keuzedelen kun je je specialiseren en onderscheiden.

FLEXIBEL STUDEREN
Je volgt 1 dag in de week een vakles. Deze worden (tijdelijk i.v.m. Covid-19) online gegeven door betrokken docenten die de praktijk goed kennen. Zo zijn de lessen levendig en actueel. Je krijgt theorielessen die volledig aansluiten bij de praktijk en praktijklessen die weer helemaal aansluiten bij de theorie. Wat je hebt geleerd, kun je dus meteen toepassen.
Bij Capabel volg je een verkorte MBO-opleiding. Intensieve begeleiding van een docent is bij ons vanzelfsprekend. Zowel tijdens je wekelijkse klassikale (nu tijdelijk online) en online les als tijdens je zelfstudie, word je actief begeleid door onze docenten.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Diploma Verzorgende-IG, minimaal vmbo-t

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs