/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen in 1 jaar - Verkort MBO


Als Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen werk je met mensen die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan ouderen, dak- en thuislozen, asielzoekers, verslaafden of mishandelde vrouwen. Vaak hebben deze mensen psychiatrische, psychosociale of gedragsproblemen. Je ondersteunt je cliënten in hun woonomgeving en bij zinvolle dagbesteding. Je streeft er naar je cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in hun eigen omgeving.

Als Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen kun je aan het werk in bijvoorbeeld een ziekenhuis, bejaardenhuis of asielzoekerscentrum, waar je aan het werk kunt gaan als bijvoorbeeld activiteitenbegeleider.

KORTE MBO OPLEIDING
Uniek aan de erkende opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen van Capabel is de korte studieduur! Je kunt in 55 lesweken je diploma halen en hierna direct als Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen aan de slag. Met 4 startmomenten per jaar én 8 locaties verspreid door het land kun jij starten waar en wanneer het jou uitkomt.

Wij zijn ons ervan bewust dat je opleiding een investering in je toekomst is. Daarom zijn onze MBO opleidingen erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

Er is 1 vaste lesdag per week op school. De overige tijd besteed je aan zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. De vaste schooldag is erg handig voor je eigen weekindeling. De (BOL) opleidingen van Capabel voldoen aan de eisen die de wet studiefinanciering hier aan stelt.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs