/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Basisopleiding Doktersassistent


MBO Basisopleiding Doktersassistent
Spreekt gezondheidszorg je aan en heb je een functie als doktersassistent voor ogen? En wil je nu alvast alle basiskennis opdoen, of wil je er eerst achterkomen of deze functie echt iets voor je is? Volg dan de MBO Basisopleiding doktersassistent. In korte tijd volg je een aantal modules uit de MBO-opleiding. Je maakt grondig kennis met het vak en doet belangrijke kennis en vaardigheden op.

Ook wanneer je nu al weet dat je de volledige MBO-opleiding Doktersassistent wilt volgen, maar (nog) geen stage kunt lopen, is deze basisopleiding een prima keuze. Na afloop kun je met vrijstellingen doorstromen naar de opleiding MBO Doktersassistent.

Voor wie is de MBO Basisopleiding Doktersassistent bestemd
De MBO Basisopleiding Doktersassistent is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een functie als doktersassistent, maar (nog) niet de MBO-opleiding wil volgen. De opleiding is ook een goede keuze voor wie overweegt om de MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader als je (nog) niet aan de vooropleidingseisen van de MBO-opleiding voldoet, of als je (nog) geen stage kunt of wilt lopen.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een goed beeld van het beroep, de bijbehorende taken en de werkomgeving. Bovendien heb je met het volgen van deze modules belangrijke kennis en vaardigheden opgedaan. De behaalde modules geven bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding recht op vrijstelling.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis studiegids aan of bekijk direct online de proefles

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch