/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 - kinderopvang


MBO Basisopleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 4 - Kinderopvang
Lijkt werken in de kinderopvang je leuk en ambieer je daarbij een coördinerende functie? Wil je nu alvast alle basiskennis opdoen? Of wil je eerst nader kennismaken met het vak voordat je een volledige MBO-opleiding gaat volgen? Kies dan voor de MBO Basisopleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Mederwerker 4 – Kinderopvang!

In korte tijd leer je over het werken in (een coördinerende functie binnen) de kinderopvang en doe je belangrijke kennis en vaardigheden op. Bij deze opleiding hoort een gratis praktijkdag. Na het succesvol afronden van deze basisopleiding kun je met vrijstellingen doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.

Voor wie is deze opleiding bestemd
De MBO Basisopleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 4 – Kinderopvang is de ideale keuze voor wie iedereen die de basis wil leggen voor een coördinerende functie in de kinderopvang. De opleiding is ook een goede keuze voor wie overweegt om de volledige MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst zeker wil weten of een coördinerende functie in de kinderopvang iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader voor wie wel de volledige MBO-opleiding wil volgen, maar (nog) geen stage kan lopen of (nog) niet aan de vooropleidingseisen voldoet.

Je einddoel
Na het afronden van deze basisopleiding heb je een goed beeld van het werken in de kinderopvang en weet je welke extra eisen een coördinerende functie aan je stelt. Ook heb je belangrijke kennis en vaardigheden opgedaan die je in je toekomstige functie nodig hebt. Na succesvolle afronding van de basisopleiding kun je met vrijstellingen doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch