/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Basisopleiding Onderwijsassistent


MBO Basisopleiding Onderwijsassistent Nieuw
In korte tijd de basis van het vak

Lijkt het je leuk om als onderwijsassistent te werken? En wil je alvast alle basiskennis opdoen? Of wil je eerst zeker weten of het beroep echt iets voor je is, voordat je een volledige MBO-opleiding gaat volgen? Kies dan voor de MBO Basisopleiding Onderwijsassistent!

In korte tijd volg je een aantal modules uit de MBO-opleiding. Je maakt grondig kennis met het vak en doet belangrijke kennis en vaardigheden op. Bij deze opleiding hoort een gratis praktijkdag. Wil je na de basisopleiding verder studeren? Dan kun je met vrijstellingen doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.

Voor wie is de MBO Basisopleiding Onderwijsassistent bestemd
De MBO Basisopleiding Onderwijsassistent is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een functie als onderwijsassistent, maar (nog) niet de MBO-opleiding wil volgen. De opleiding is ook een goede keuze voor wie overweegt om de MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader als je (nog) niet aan de vooropleidingseisen van de MBO-opleiding voldoet, of als je (nog) geen stage kunt of wilt lopen.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een goed beeld van het beroep onderwijsassistent, de bijbehorende taken en de werkomgeving. Bovendien heb je met het volgen van deze modules belangrijke kennis en vaardigheden opgedaan. De behaalde modules geven bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding recht op vrijstelling.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch