/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Basisopleiding Grafische vormgeving


MBO Basisopleiding Grafische vormgeving
In korte tijd de basis van het vak

Lijkt het je leuk om te werken in de grafische sector of als grafisch vormgever en wil je nu alvast alle basiskennis opdoen? Of wil je de MBO-opleiding volgen, maar kun of wil je (nog) geen stage lopen? Kies dan voor de MBO Basisopleiding Grafische vormgeving!

In korte tijd volg je een aantal modules uit de MBO-opleiding. Je maakt grondig kennis met het vak en doet belangrijke kennis en vaardigheden op. Wil je na deze opleiding verder studeren? Dan kun je na afloop met vrijstellingen doorstromen naar de opleiding MBO Grafische vormgeving.

De is de enige opleider waar je een MBO Basisopleiding Grafische vormgeving flexibel kunt volgen.

Voor wie is de MBO Basisopleiding Grafische vormgeving bestemd
De MBO Basisopleiding Grafische vormgeving is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een functie als grafisch vormgever, maar (nog) niet de MBO-opleiding wil volgen. De opleiding is ook een goede keuze voor wie overweegt om de MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader als je nog niet aan de vooropleidingseisen van de MBO-opleiding voldoet, of als je (nog) geen stage kunt of wilt lopen.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een goed beeld van het beroep. Bovendien heb je met het volgen van deze modules belangrijke kennis en vaardigheden opgedaan. De behaalde modules geven bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding recht op vrijstelling.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch