/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Bedrijfsadministratief medewerker klassikaal


MBO Bedrijfsadministratief medewerker klassikaal Nieuw!
Haal een erkend MBO 2-diploma

Ben je precies aangelegd en zoek je een baan met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is de administratieve sector een goede keuze. De opleiding MBO Bedrijfsadministratief medewerker klassikaal is een goede eerste stap. De opleiding is gericht op een uitvoerende functie op een administratieve afdeling van kleine of grote bedrijven.

Met deze opleiding bereid je je perfect voor op een administratieve functie. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak waarmee je kunt doorstromen naar MBO-opleidingen op niveau 3.

De klassikale bijeenkomsten (bij de dagopleiding 1 x per 4 weken, bij de avondopleiding 1 x per 2 weken) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In kleine groepen ga je intensief aan de slag. Je krijgt extra uitleg over de lesstof, werkt samen met medestudenten en oefent je vaardigheden in praktijksituaties. In de tussenliggende weken studeer je thuis met intensieve begeleiding via internet. Ook maak je gebruik van de nieuwste online studietools die ervoor zorgen dat je overzicht behoudt en efficiënt studeert.

Voor wie is de opleiding MBO Bedrijfsadministratief medewerker klassikaal bestemd
De opleiding MBO Bedrijfsadministratief medewerker is bestemd voor iedereen die nauwkeurig is en het leuk vindt om op administratief gebied bezig te zijn. Deze opleiding is ook een mooie opstap voor een functie met meer verantwoordelijkheid.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak waarmee je bij allerlei bedrijven aan de slag kunt in een uitvoerende functie op een boekhoudafdeling. Je hebt gedegen kennis van diverse onderdelen van de administratie.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch