/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Beveiliger klassikaal


MBO Beveiliger klassikaal Nieuw!
Haal een erkend MBO 2-diploma

Voor iedereen die aan de slag wil in de beveiliging, is er de opleiding MBO Beveiliger klassikaal. Met deze beroepsgerichte opleiding behaal je het officiële diploma Beveiliger dat wordt afgegeven door de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). Met dit diploma op zak kun je aan de slag als beveiliger bij allerlei soorten bedrijven of organisaties, van Schiphol tot de overheid. Omdat je als student van deze opleiding een grijze pas krijgt van de politie, kun je zelfs tijdens de opleiding al als beveiliger werken! Een beveiliger houdt toezicht op de veiligheid en de naleving van bedrijfsregels of wet- en regelgeving. Hoewel het meestal om preventief toezicht houden gaat, is er soms sprake van een ongewenste of gevaarlijke situatie – denk aan brand, criminaliteit of een ongeval- en dient er ingegrepen te worden. Verder voert een beveiliger dienstverlenende werkzaamheden uit als het ontvangen van bezoekers en het wijzen van de weg.

Deze opleiding bereidt perfect voor op een uitdagende functie in de beveiliging. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak. En kun je als beveiliger onder andere aan de slag bij winkels, kantoren, musea, ministeries, alarmcentrales en scholen.

De klassikale bijeenkomsten (bij de dagopleiding 1 x per 4 weken, bij de avondopleiding 1 x per 2 weken) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In kleine groepen ga je intensief aan de slag. Je krijgt extra uitleg over de lesstof, werkt samen met medestudenten en oefent je vaardigheden in praktijksituaties. In de tussenliggende weken studeer je thuis met intensieve begeleiding via internet. Ook maak je gebruik van de nieuwste online studietools die ervoor zorgen dat je overzicht behoudt en efficiënt studeert.

Voor wie is de opleiding MBO Beveiliger klassikaal bestemd
De opleiding MBO Beveiliger is bestemd voor iedereen die graag in de beveiliging wil werken. Je bent hulpvaardig, alert en verantwoordelijk en wilt graag een uitdagende en afwisselende baan. De opleiding leidt op tot het officiële diploma Beveiliging van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak. Je kunt aan de slag als beveiliger bij verschillende bedrijven en organisaties.

Opzet van de opleidingen MBO Beveiliger klassikaal
Deze opleiding wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag of ’s avonds op dinsdag of donderdag. Bij de dagopleiding zijn er 12 bijeenkomsten, bij de avondopleiding 24 bijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt in kleine groepen en onder begeleiding van een ervaren docent. De docent geeft extra uitleg bij lastige onderwerpen, behandelt voorbeelden uit de praktijk en ondersteunt je bij het trainen van vaardigheden. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch