/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Juridische aspecten bij projectmanagement


HBO-deelprogramma Juridische aspecten bij projectmanagement Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht

Bij het goed managen van projecten is naast het organiseren, plannen, budgetteren en uitvoeren van projecten ook kennis nodig van de juridische randvoorwaarden. Het HBO-deelprogramma Juridische aspecten bij projectmanagement gaat hier uitgebreid op in. Denk bijvoorbeeld aan zaken als de vorm waarin partijen gaan samenwerken, de totstandkoming van een overeenkomst, de algemene voorwaarden die veel partijen hanteren bij het aangaan van een overeenkomst en zaken als de aanbestedingsplicht, de mogelijkheid van staatssteun en de mogelijkheid van schade aan een derde.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen de HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Juridische aspecten bij projectmanagement bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die kennis heeft van het uitvoeren van projecten en projectmanagement, maar nog geen kennis heeft van de juridische aspecten die komen kijken bij het opzetten en uitvoeren van een project.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven