/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Koop- en huurovereenkomst


HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst behandelt de drie bijzondere vormen van overeenkomsten die het Nederlands recht kent: de koopovereenkomst, de huurovereenkomst en de ruilovereenkomst. Volgens het recht is het kopen van een pak melk in de supermarkt al een koopovereenkomst. We leggen een koop in de supermarkt echter niet vast in een uitgebreide overeenkomst. De aanschaf van bijvoorbeeld een auto, keuken of woning daarentegen weer wel. Vraag is dan ook waar de grens ligt. Samen bepaal je wanneer je wel of niet een schriftelijke koopovereenkomst opstelt. Dit geldt ook voor de ruilovereenkomst en de huurovereenkomst. In dit HBO-deelprogramma leer je alles over deze overeenkomsten, de regelgeving en de gevolgen van de toepassing hiervan.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen de HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor professionals die te maken krijgen met koop- en huurovereenkomsten, zoals medewerkers van juridische afdelingen, facilitair medewerkers of medewerkers van verhuurbedrijven en makelaarskantoren.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven