/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie


HBO-deelprogramma Strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Deze opleiding biedt waardevolle kennis voor iedereen die in zijn werk direct of indirect te maken heeft met crimineel gedrag en strafrecht. In zeer korte tijd breng je je kennis over strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie op HBO-niveau.

De opleiding biedt een brede theoretische basis. Aan bod komen zowel aspecten van criminologie, psychologische aspecten die hierbij spelen, een inleiding in strafrecht, forensische psychiatrie en forensische opsporingsmethoden.

Het HBO-deelprogramma Strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie is samengesteld uit onderdelen van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen Rechten en Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen de desbetreffende HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie bestemd
Deze opleiding is interessant voor professionals die in hun werk te maken hebben met het strafrecht, daders of opsporingsmethoden. Bijvoorbeeld voor medewerkers bij de politie, opsporingsinstanties, in de penitentiaire sector of de beveiligingsbranche. Ook voor detectives, misdaadverslaggevers en juridisch medewerkers biedt dit deelprogramma waardevolle kennis.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven