/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Inrichting en instituten van de EU


HBO-deelprogramma Inrichting en instituten van de EU Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Europa wordt niet alleen steeds belangrijker voor het zakenleven. Ook in het dagelijks leven krijgen steeds meer mensen te maken met Europa. Het HBO-deelprogramma Inrichting en instituten van de EU geeft inzicht in de juridische, economische en politieke samenwerking van de Europese lidstaten. Welke impact heeft de Europese Unie in de praktijk? En wat zijn de doelstellingen en de werkwijze van de EU? Dit deelprogramma biedt kennis over de internationale verdragen, het Europese recht en de belangrijkste bepalingen van het Europese Verdrag. Ook de uitdaging en de impact van Europa in de praktijk komt aan de orde.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Inrichting en instituten van de EU bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die regelmatig te maken heeft met ‘Europa’. Bijvoorbeeld mensen die op Europees niveau zaken doen, medewerkers van gemeentes met een partnergemeente ergens in Europa. Maar de opleiding is ook geschikt voor iedereen met interesse in politiek en geschiedenis.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven