/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Klantmanagement financiële dienstverlening


HBO-leergang Klantmanagement financiële dienstverlening Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Financial Services Management

De klant centraal stellen, het is een van de speerpunten in de financiële dienstverlening. Naast vakinhoudelijke kennis, zijn integriteit en klantgerichtheid essentieel bij het geven van een gedegen financieel advies en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Dit alles uiteraard binnen het commerciële kader van de organisatie.

De HBO-leergang Klantmanagement financiële dienstverlening behandelt alle aspecten die horen bij klantgericht werken. Na afronding ben je in staat een advies te geven dat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant én bij de belangen van de organisatie.

De HBO-leergang Klantmanagement financiële dienstverlening is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Financial Services Management. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is de HBO-leergang Klantmanagement financiële dienstverlening bestemd
Deze opleiding is bestemd voor professionals in de financieel-zakelijke dienstverlening en aanverwante vakgebieden, die commercieel handelen willen leren combineren met klantgericht werken. Zo is de opleiding o.a. interessant voor:

Professionals die al klantcontact hebben en hun kennis en vaardigheid op het gebied van klantmanagement (verder) willen verdiepen
Professionals in een back-office functie die een functie op het gebied van klantmanagement ambiëren
Medewerkers op MBO-niveau, die een functie met meer verantwoordelijkheid ambiëren.
Tot slot is deze leergang interessant voor wie een HBO-opleiding wil volgen, maar zich (nog) niet wil inschrijven voor de volledige bacheloropleiding. Behaalde certificaten bieden binnen de bacheloropleiding recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven