/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Officemanagement klassikaal


Associate degree Officemanagement klassikaal Nieuw!
Een nieuwe tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs

r worden steeds hogere eisen gesteld aan (directie)secretaresses en managementassistenten. Zo hoort in veel gevallen het aansturen van één of twee teams tegenwoordig bij het takenpakket. In vacatures wordt dan ook vaak om MBO+- of HBO-niveau gevraagd.

De Associate degree (Ad) Officemanagement biedt in twee jaar de benodigde kennis en vaardigheden voor een functie op tactisch-operationeel niveau. Na afronding ben je o.a. in staat medewerkers aan te sturen, processen optimaal te organiseren en het management op ondernemende wijze te adviseren.

Dit Associate-degreeprogramma is goedgekeurd door de NVAO en als deeltijdstudie geregistreerd in het CROHO onder nummer 80007. De Associate degree heeft een omvang van 120 studiepunten (EC’s).

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Doelgroep
De Associate degree is een nieuwe graad in het hoger beroepsonderwijs en sluit aan op de behoefte van het bedrijfsleven aan meer hoger opgeleiden voor specifieke functies. Vooral MBO-4 afgestudeerden en mensen met een aantal jaren werkervaring vergroten met de Associate degree hun kansen op de arbeidsmarkt.

De Associate degree (Ad) Officemanagement is een goede keuze voor iedereen die op MBO-niveau werkt in een ‘spin in het web’- functie, en toe is aan een volgende loopbaanstap. Bijvoorbeeld voor wie een functie met leidinggevende of coördinerende taken ambieert. De studie is ook een aanrader voor professionals in een MBO+- of HBO-functie maar over onvoldoende skills beschikken om op adequate wijze invulling aan de functie te geven. Bovendien is de Ad interessant voor iedereen die wel zijn kennis op het gebied van office management wil verdiepen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven