/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Officemanagement klassikaal


Deze studie wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag en ’s avonds op dinsdag of donderdag. In totaal zijn er bij de dagopleiding 16 bijeenkomsten per jaar en bij de avondopleiding 32 per jaar.

Tijdens de bijeenkomsten wordt onder begeleiding van een ervaren docent gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van de lesstof, maar discussie met studiegenoten, samenwerken aan (business)cases, gastsprekers, boeiende presentaties en examentraining. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

De Associate degree bestaat uit een propedeuse, een hoofdfase en een afstudeerfase.

De propedeuse is breed en zeer praktijkgericht van opzet. Zo wordt een stevige basis gelegd op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en op het gebied van IT, economie en talenkennis. De hoofdfase biedt een verdieping op het gebied van management en organisatie. Je doet daarbij de vaardigheden op die nodig zijn om te functioneren in het middenmanagement. Ook projectmanagement en informatietechnologie komen uitgebreid aan bod. Daarnaast is er aandacht voor facilitaire zaken en arbeidsrecht. Tot slot wordt uitgebreid ingegaan op ontwikkelingen op communicatiegebied, zoals de rol van social media. De studie wordt afgerond met een stage en een afstudeeropdracht. Hierin komt alle opgedane kennis op geïntegreerde wijze samen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven