/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Media design klassikaal


Associate degree Media design klassikaal Nieuw!
Een nieuwe tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs

De vraag naar professionals op het gebied van digitale communicatie is groot. Mensen met technische kennis, creatieve ideeën en de juiste vaardigheden om deze te vertalen naar bijvoorbeeld een strakke website, opvallende banner of flitsende animatie zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt. Nieuwe technologieën en ontwerpmethoden, de groei van mobiel internetgebruik en social media vragen om ontwerpers die onderzoeken, bedenken, verbeelden en betekenisvolle (interactieve) communicatieproducten maken vanuit de wensen, behoeften en eigenschappen van gebruikers.

De Associate degree (Ad) Media design leert je alles over het mensgerichte ontwerpproces en biedt alle kennis en vaardigheden voor een mooie carrière in de mediavormgeving. Je wordt opgeleid voor dynamische functies als webdesigner, vormgever of interactieontwerper.

Dit Associate-degreeprogramma is goedgekeurd door de NVAO en als deeltijdstudie geregistreerd in het CROHO onder nummer 80112. De Associate degree Media design heeft een omvang van 120 studiepunten (EC’s).

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Doelgroep
De Associate degree is een nieuwe graad in het hoger beroepsonderwijs en sluit aan op de behoefte van het bedrijfsleven aan meer hoger opgeleiden voor specifieke functies. Vooral MBO-4 afgestudeerden en mensen met een aantal jaren werkervaring vergroten met de Associate degree hun kansen op de arbeidsmarkt.

De Associate degree Media design is een goede keuze voor voor iedereen die een uitdagende baan wil in de mediavormgeving. Bijvoorbeeld voor professionals met een MBO 4-diploma die hun kennis verder willen verdiepen of medewerkers van een reclamebureau die een hogere functie ambiëren. Ook wanneer je nog geen opleiding of werkervaring op dit gebied hebt, maar wel een baan in media design ambieert, is deze studie een absolute aanrader.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven