/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Juridische vaardigheden


Het HBO-deelprogramma Juridische vaardigheden bestaat uit drie modules:

Juridische vaardigheden I
Juridische vaardigheden II
Communicatie in een juridische context

Er wordt gewerkt met speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Dit is helder van opzet en gaat recht op het doel af. Zonder onnodige ballast en met extra uitleg en training waar dat nodig is. Bij het lesmateriaal wordt een stevige opbergmap geleverd. Daarnaast dient extra literatuur te worden aangeschaft. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 130,- (2013).

Extra: gratis module Speedreading
Bij de opleiding ontvang je gratis de module Speedreading. Hiermee leer je in korte tijd tot maar liefst 5 x sneller lezen en de stof tot 2 x beter onthouden. Deze module is niet verplicht, maar biedt wel handige vaardigheden om sneller en effectiever te studeren.

Digitale leeromgeving
Campus, de digitale leeromgeving, biedt tal van innovatieve studietools, zoals een overzichtelijk leerpad, een unieke online kennistrainer waarmee je je op zeer efficiënte en effectieve wijze voorbereidt op examens, en bij steeds meer opleidingen online hoorcolleges. Ook de docent is via Campus altijd bereikbaar voor vragen. Ervaar zelf de voordelen van Campus, bekijk de demo.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven