/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Crossmediaal ontwerpen klassikaal


De opleiding bestaat uit de onderstaande vijf modules:

Prototypes maken, theorie en praktijk[/b[
In deze module ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig werkende prototypes te maken. Je leert een eenvoudige prototype maken en prototypes testen. Daarbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: het proces en de principes van prototyping, soorten prototyping en de waarde van prototyping.

[b]Adobe Flash

Je leert Flash-applicaties ontwikkelen, Flash-elementen maken en managen en Flash-films maken. Ook leer je programmeren met Action Script 3.0. Tot slot leer je Flash-films, testen, publiceren en inzetten.

Google
Deze module leert je communicatie- en marketingdoelstellingen vertalen naar een effectieve webanalyse (m.b.v. Google Analytics) en effectieve marketing (m.b.v. Google Adwords). Aan de orde komen o.a. het inrichten van campagnes en advertenties in Google Adwords, het meten van KPI’s van websites en advertenties en het vertalen van meetresultaten naar concrete optimalisatievoorstellen voor websites en online campagnes.

Audio en video
In deze module staat het vertalen van een idee naar bewegend beeld en geluid en de elektronische bewerking en vormgeving centraal. De module behandelt onder andere verschillende audiovisuele technieken, audiovisuele bewerkingspakketten, storyboardschetsen, scenarioschrijven, video-editing, geluids-editing en montage-principes. Op deze manier wordt duidelijk hoe informatie verpakt moet worden om deze opvallend en bereikbaar te maken, of dit nu op internet, cd of dvd is. De afsluitende eindopdracht bestaat uit het maken van een kleine audiovisuele montage.

Crossmediaal ontwerpen
Deze module behandelt de kracht van crossmedia. Je leert hoe je een crossmedia-strategie en -concept formuleert. Er is aandacht voor dialogue-marketing, co-creatie, storytelling, de schrijfstijl en beeldtaal per medium, het proces van crossmediaal ontwerpen en de samenstelling van en samenwerking binnen een crossmediale projectorganisatie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven