/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Sociaal Juridische Dienstverlening klassikaal


HBO-leergang Sociaal Juridische Dienstverlening
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening

De HBO-leergang Sociaal Juridische Dienstverlening biedt een goede theoretische inleiding op het gebied van sociaal juridische dienstverlening en leert vaardigheden aan die essentieel zijn om aan de slag te gaan in deze richting. Er is onder andere aandacht voor het werkveld en de maatschappelijke aspecten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht, psychologie, ethische principes en sociologie. Bovendien doe je uitstekende communicatieve en onderzoeksvaardigheden op voor het juridische vakgebied.

Deze leergang is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven