/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO-introductieprogramma Applicatieontwikkelaar klassikaal


MBO-introductieprogramma Applicatieontwikkelaar klassikaal
Geeft vrijstelling bij MBO Applicatieontwikkelaar

Overweeg je de klassikale MBO-opleiding Applicatieontwikkelaar te gaan volgen, maar wil je eerst nader kennismaken met de opleiding? Kies dan voor dit klassikale MBO-introductieprogramma. Je volgt een groot deel van de modules uit het eerste jaar van de volledige MBO-opleiding. Wil je na het introductieprogramma doorstromen naar de volledige MBO-opleiding? Dan krijg je vrijstelling voor de met succes afgeronde modules.

In het MBO-introductieprogramma Applicatieontwikkelaar leer je o.a. over ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen, professionele communicatie en projectmanagement. Ook leer je de basisprincipes van programmeren en applicatieontwikkeling.

De klassikale bijeenkomsten (bij de dagopleiding 1 x per 4 weken, bij de avondopleiding 1 x per 2 weken) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In kleine groepen ga je intensief aan de slag. Je krijgt extra uitleg over de lesstof, werkt samen met medestudenten en oefent je vaardigheden in praktijksituaties. In de tussenliggende weken studeer je thuis met intensieve begeleiding via internet. Ook maak je gebruik van de nieuwste online studietools die ervoor zorgen dat je overzicht behoudt en efficiënt studeert.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch