/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening klassikaal


HBO-bachelor Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening klassikaal
Bachelor of Laws (LL.B)

Met de bacheloropleiding Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening word je opgeleid tot een professional die cliënten en organisaties kan ondersteunen bij sociaal juridische problematiek. Zo leer je alles over recht en sociale zekerheid en is er ook veel aandacht voor de mensen achter de vragen. De opleiding bestaat uit veel juridische vakken, maar ook het uitleggen van ingewikkelde wet- en regelgeving komt uitgebreid aan bod. Na afloop ben je breed inzetbaar en kun je in tal van organisaties en functies terecht.

De opleiding HBO Rechten van Hogeschool is volledig erkend door het ministerie van OCW. Bovendien heeft deze HBO-bachelor het hoogst haalbare kwaliteitsstempel voor hoger onderwijs: de NVAO-accreditatie.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Deze opleiding is in het CROHO geregistreerd als deeltijdopleiding onder het nummer 30108. Na het succesvol afronden van deze HBO-opleiding wordt het internationaal erkende getuigschrift HBO Rechten behaald en mag de titel Bachelor of Laws (LLB) worden gevoerd.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven