/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Business Studies (Bachelor)


Hbo-opleiding Business Studies: Iets voor jou?
Wil jij je toekomst in eigen handen nemen en hem zelf vormgeven? Kun je goed samenwerken en hou je niet van hokjesdenken, maar wel van netwerken en denk je out of the box? Ben je nieuwsgierig en wil je leren over alle facetten van bedrijfsvoering in de private- en publieke sector? Spreekt een zakelijke houding je aan? Durf je kritisch naar jezelf en je gedrag te kijken? Kun je goed met mensen omgaan en hen stimuleren het beste uit zichzelf te halen? Wil je je graag eerst breed oriënteren en dan pas een afstudeerrichting kiezen? Kies dan voor Business Studies!

Zes economieopleidingen komen samen
In de opleiding Business Studies worden de krachten van zes economieopleidingen gebundeld. Deze opleidingen vormen nu de afstudeerrichtingen van Business Studies:
Business Studies Marketing (Commerciële Economie),
Business Studies Ondernemen (Small Business & Retail Management),
Business Studies Management en Beleid (Bedrijfskunde MER),
Business Studies Human Resource Management (HRM),
Business Studies Banking & Insurance (Financial Services Management),
Business Studies Logistiek (Logistiek & Economie)

De opleiding Business Studies leidt je op tot businessprofessional met een passend zelfgekozen specialisme. Misschien ben jij wel de nieuwe onlinemarketing-specialist van Google of ga je projecten leiden bij Nestlé. Na de opleiding kun je gaan werken als projectleider, adviseur, inkoper, business consultant, manager of accountmanager bij een grote (non-)profitorganisatie of in het Midden- en Kleinbedrijf. Of je gaat werken als zelfstandig professional/ondernemer in jouw vakgebied.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Inholland