/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Accountancy klassikaal


HBO-bachelor Accountancy klassikaal Nieuw!
Bachelor of Economics (B Ec)

Een accountant weet alles over de (complexe) geldstromen in en rond een bedrijf. Hoeveel geld komt er binnen en hoeveel gaat eruit? Hoe is de administratie georganiseerd? Hoe wordt er omgegaan met de cijfers? Integriteit, kritisch inzicht en communicatieve vaardigheden vormen belangrijke eigenschappen voor een accountant, aangezien deze een vertrouwenspersoon is binnen het bedrijf. Tijdens de opleiding kunnen extra diploma’s worden behaald, zónder extra studie.

Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding bereidt perfect voor op een veelzijdige en verantwoordelijke functie als accountant. Alle bedrijfsprocessen komen aan bod. Er is aandacht voor de theorie, maar zeker ook voor de koppeling met de praktijk.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 34406. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag de titel Bachelor of Economics (B Ec) worden gevoerd.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven