/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Online marketing klassikaal


HBO-deelprogramma Online marketing klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële economie

Er is een enorme vraag naar online marketeers met HBO-werk- en -denkniveau. Wil je starten in de marketing of heb je al ervaring als marketeer en wil je je specialiseren in online marketing, dan is dit HBO-deelprogramma voor jou een unieke mogelijkheid. Je krijgt een solide basis mee én leert alles over de nieuwste technieken als mobile marketing en affiliate marketing.

Na het succesvol afronden van deze opleiding heb je alle kennis en vaardigheden in huis om aan de slag te gaan als online marketeer. Je bent in staat om doelstellingen te formuleren voor een online marketingplan, het plan daadwerkelijk op te stellen en in de praktijk te brengen. Je bent volledig op de hoogte van online advertising, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing, affiliate marketing en viral marketing en kunt deze mogelijkheden in een online marketingplan integreren.

Daarnaast wordt in deze opleiding aandacht besteed aan de monitoring, uitvoering en analyse van een online marketingplan en leer je hoe je acties meetbaar maakt en personaliseert met Customer Relationship Management.

Het HBO-deelprogramma Online marketing is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven