/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Psychopathologie klassikaal


HBO-deelprogramma Psychopathologie klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Het HBO-deelprogramma Psychopathologie geeft in slechts drie maanden inzicht in alle facetten van psychopathologie voor volwassenen en ouderen. Je leert o.a. over de diagnostiek en behandeling van psychopathologie, aanpassingsstoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, seksuele stoornissen en schizofrenie. Na afronding van de opleiding zul je meer begrijpen van de psychische factoren die je in het werken met volwassenen en ouderen tegenkomt.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven