/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Boekhouden klassikaal


HBO Boekhouden klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Accountancy

Deze leergang brengt je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden bij die een accountant nodig heeft. Zo krijg je o.a. een inleiding in bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, financiële rapportage en belastingwetgeving. Na afronding heb je een goed beeld van het beroep en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Naast het Hogeschool-diploma behaal je met deze leergang meteen vijf veelgevraagde branchecertificaten, o.a. van de Associatie. Een waardevolle toevoeging op je cv. De HBO-leergang Accountancy is onderdeel van de NVAO-

geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Accountancy. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven