/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Arbeidsrecht –verdieping


HBO Arbeidsrecht –verdieping Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Heb jij in je werk met arbeidsrecht te maken en wil je je kennis op dit vlak vergroten, dan is het HBO-deelprogramma Arbeidsrecht – verdieping een uitstekende keuze. De opleiding is volledig up-to-date: afgestemd op de nieuwste wetten en wetswijzigingen per 1 januari 2015 en 1 juli 2015.

De opleiding belicht diverse juridische aspecten van het individuele en collectieve arbeidsrecht zodat je snel je weg leert vinden binnen de arbeidsrechtelijke wetten en regels. Je leert onder andere de belangen van de verschillende spelers in het arbeidsrechtelijke veld – zoals vakbonden, werkgeversorganisaties en regering – plaatsen en inschatten.

Binnen de gegeven kaders van de organisatie en wet- en regelgeving leer je oplossingen op maat te genereren. Na afronding kun je complexe (collectieve) arbeidsrechtelijke casussen oplossen, zoals een individuele of een collectieve ontslagzaak met betrokkenheid van medezeggenschap en vakbonden. Recht uit de praktijk dus!

Dit deelprogramma is een verdieping op het HBO-deelprogramma Arbeidsrecht en is onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten en van de specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor gelijknamige modules bij doorstroming naar een van deze bacheloropleidingen.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Arbeidsrecht – verdieping bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau verdiepende kennis willen opdoen over arbeidsrecht. Ben je medewerker op een afdeling personeelszaken, eigenaar van een kleine onderneming of lid van een ondernemingsraad? Dan kun je met dit deelprogramma je arbeidsrechtelijke kennis gericht verdiepen. Bovendien sluit dit deelprogramma als verdieping aan op het HBO-deelprogramma Arbeidsrecht.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven