/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Projectmanagement voor web en digitale media


HBO Projectmanagement voor web en digitale media Nieuw!
Afgerond kort HBO-programma, met mogelijkheid naar volledige Bachelor

Het HBO-programma Projectmanagement voor web en digitale media is bedoeld voor professionals die zich op HBO-niveau willen ontwikkelen tot consultant en/of projectmanager op het gebied van interactieve communicatie en multimedia. Tijdens de opleiding komen onder meer het communiceren met diverse partijen en het schrijven van een projectplan aan bod. Ook planning, presentatie en coördinatie worden uitgebreid besproken.

Het HBO-programma Projectmanagement voor web en digitale media is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven