/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Associate degree Projectleider techniek


Associate degree Projectleider techniek Nieuw!
Namens Hanzehogeschool Groningen

Vanuit de techniekbranche bestaat een grote behoefte aan mensen die niet alleen vakinhoudelijk onderlegd, maar ook commercieel vaardig zijn en in staat zijn een project te leiden. Voor professionals die in het projectmanagement aan de slag willen of een carrière ambiëren als werkvoorbereider of commercieel technicus, is de Associate degree Projectleider techniek een uitstekende keuze.

De opleiding wordt aangeboden namens Hanzehogeschool Groningen. Hanzehogeschool verzorgt de inhoud van het onderwijs en Hogeschool maakt het mogelijk om de opleiding te volgen via flexibel afstandsonderwijs zoals gebruik van de digitale leeromgeving en online hoorcolleges.

Dit Associate-degreeprogramma is goedgekeurd door de NVAO en als deeltijdstudie geregistreerd in het CROHO onder nummer 80039. De Associate degree Projectleider techniek heeft een omvang van 120 studiepunten (EC’s).

Doelgroep
De Associate degree is een nieuwe graad in het hoger beroepsonderwijs en sluit aan op de behoefte van het bedrijfsleven aan meer hoger opgeleiden voor specifieke functies. Vooral MBO 4-afgestudeerden en mensen met een aantal jaren werkervaring vergroten met de Associate degree hun kansen op de arbeidsmarkt.

Einddoel
De Associate degree Projectleider techniek bereidt voor op functies als assistent/junior projectleider, ploegleider, commercieel technicus, teamleider, hoofd werktuigbouwkunde in centrales en werkvoorbereider. De branches waarin je terecht kunt komen, variëren van de installatietechniek en energiecentrales tot technologie- en metaalbedrijven en advies- en engineeringsbureaus.

Na afronding van deze tweejarige studie:

Kun je kleine en middelgrote projecten in het technische domein leiden.
Ben je in staat te opereren als maintenance engineerwerkvoorbereider c.q. junior projectleider.
Beheers je een projectmatige aanpak en heb je inzicht in de bedrijfsprocessen en je positie daarbinnen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven