/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Ontwerpen en brand design klassikaal


HBO Ontwerpen en brand design klassikaal Nieuw!
Afgerond kort HBO-programma, met mogelijkheid naar volledige Bachelor

Brand design, het vormgeven van een merk, omvat veel meer dan het kiezen van de juiste kleuren en typografie. Een goed merkontwerp straalt uit waar een bedrijf voor staat, past in deze tijd en komt goed tot zijn recht in diverse communicatie-uitingen.

Met dit HBO-programma verdiep je je binnen een jaar op HBO-niveau in de diverse aspecten van brand design. Van de relatie met corporate identity tot aan interactieontwerp. Een aanrader voor iedere (toekomstige) vormgever!

Je behaalt met deze opleiding een diploma waarmee je aantoont op HBO-niveau over kennis en vaardigheden te beschikken en dat vrijstelling kan opleveren voor de gelijknamige modules binnen de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding Communication and Multimedia Design van Hogeschool.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven