/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Brand design klassikaal


HBO-deelprogramma Brand design klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Succesvolle merken worden gekenmerkt door een duidelijke identiteit en hun onderscheidend vermogen. Door middel van Brand design wordt een merk gevormd en vormgegeven. Met het HBO-deelprogramma Brand design leer je alles over het ontwikkel- en ontwerpproces van een merk. De opleiding is een echte aanrader voor professionals in de communicatiebranche die in korte tijd hun kennis over Brand design op HBO-niveau willen brengen. In de opleiding komen zowel de corporate identity als de vertaalslag naar een brand design aan bod.

De opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven