/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Nieuwe media klassikaal


HBO-deelprogramma Nieuwe media klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Het HBO-deelprogramma Nieuwe media is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met nieuwe digitale media en zich hierin wil specialiseren. In deze opleiding wordt uitgebreid ingegaan op de achtergronden, de technologie, mediagebruik en het ontstaan van het huidige medialandschap. Daarnaast komen nieuwe media als Google, Twitter, blogs, RSS, podcasting en Flickr aan bod.

Het HBO-deelprogramma Nieuwe media is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven